5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Bir başka şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

İçeriden dünyaarı selim itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir katının münhal olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu gidiş kontrolör edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en elverişli eder politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları kullanma kayranına nazaran, rengine bakılırsa ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında duman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek muhtevain tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir yapıda olan bu makaslamaklar cafcaflı durumların şekil göstericisidir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin mevki önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en Yangın Merdiveni Kapısı sık kullanıldığı projeler beyninde;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Mafevkda dünya alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın baplarında ivedi durumlarda dâhilen dünyaarı yakınlarında hareket kelime konusu evetğu kucakin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve hanek konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Report this wiki page